DET SIGER VORES GÆSTER

om et ophold hos os

marts 2022

Gitte, fra Trustpilot


Et ophold, som vi vil huske for en masse godt. En venlig modtagelse, et værelse, der var rent og pænt, mad der var helt i top og langt over forventning. Slutteligt en guidet tur til vadehavet, som var langt mere, end vi havde troet. Virkelig virkelig en dejlig oplevelse. Stor tak fra John og Gitte Mortensen. PS - vi kommer igen!februar 2022

Winnie, fra Trustpilot


Min mand og jeg har lige haft en skøn weekend på Ballumhus, fra fredag den 11/2 til søndag den 13/2-2022.
Vi har intet at klage over, der er virkelig sød og behagelig personale😉 Total Lækkert mad og morgenmad.
Dejlig stille musik under aftensmaden. Vi kommer helt sikkert igen😃Juli 2021

Ole Per, fra Trustpilot


Ballumhus af 1 dages varighed, jeg kan slet ikke genkende de dårlige anmeldelser. Morgenmaden var fin, jeg savnede intet. Aftensmaden, var fantastisk Betjeningen i restauranten var til ug personalet var søde og rare Værelset var ok, rent og ryddeligt. Sengene var upåklagelige og ja der var kun Dr kanaler men jeg er heller ikke taget på ophold for at glo på tv. I får 4 stjerner af mig, for at få den sidste skulle der nok hade været lidt mere mad til aftensmad men elles. Et fint og dejlige ophold kommer helt sikker igenApril 2021

Inga & Aksel


Inden vi tog afsted, var vi lidt skeptiske med hensyn til værelsesservering/Covid 19 – men den fik I sandelig gjort til skamme.

 

Alt var tilrettelagt og udført SÅ FINT – det blev et dejligt ophold. 

- jeg har måske lidt ondt af den unge pige, der bragte os den enorme morgenbakke, den var godt nok tung! Og det var de lækreste æg, kan ikke huske at vi har fået nogen så veltilberedt andre steder.

Held og lykke fremover! Venlig hilsen Aksel og Inga BayApril 2021

Pia, Greve


Vi er lige kommet hjem fra nogle dejlige dage hos jer. Kæmpe ros for maden – både morgenmad og aftensmad var meget lækkert.

Jeg vil rigtig gerne spørge til sengen/madrassen. Jeg frygter som regel hotelsenge, for jeg er åbenbart meget sart og får altid ondt i ryggen.

Men ikke hos jer. Jeg sov fantastisk :) Vi skal snart udskifte senge, så jeg vil gerne spørge, hvilke senge I har, hvis I vil/kan oplyse det.

Vi boede på værelse 39, hvis der er forskel på sengene på værelserne.

Venlig hilsen Pia.Marts 2021

Hans Jørgen


Hej. Vi vil gerne takke for et fremragende arrangement. Ingen finger at sætte på noget. Hyggeligt med hvid dug og levende lys. God mad, det varme var varmt trods transport ude i kulden, hvidvinen dejlig kølig, personalet imødekommende. Håber I må få udsolgt hver dag. Få TVsyd ud og filme, idet det er et rigtig godt initiativ til corona trætte danskere. Mvh. Hans JørgenOktober 2020

Jørgen, Aars


Hej. En stor tak for en fantastisk aften. Maden var spændende og smagte utrolig godt. Også en stor tak til personalet. De var søde og venligt. Så i kan vente os igen.

Mange hilsner fra værelse 52.Oktober 2019

Else, Fredericia


Vores ophold hos jer fra den 27. Til 29. Sep. var en yderst positiv oplevelse. Vi fik en rigtig fin behandling under vores middag af jeres venlige og opmærksomme tjenere, Pernille og især Asger. Dejligt ophold.

Mvh. ElseSeptember 2019

Gitte, Hadsten


Kære indehaver. Vi havde fornøjelsen at have et ophold hos jer sammen med to hold venner vi havde inviteret. Vi var meget tilfredse med opholdet. 4 rettes menu med vine ad libitum osv.

Der var fint dækket op og maden ok, men det der løftede det hele var den  sympatiske tjener - fantastisk , super kompetent betjening. Vi var på et andet hotel ophold for en tid siden, absolut intet at udsætte, men en bedre oplevelse hos jer, og det vil jeg tilskrive tjeneren.👍👍👍

Jeg tror det er svært at drive kro nu om stunder, men det er mit indtryk, at i har en stor opgave med alt det, det indebærer med så omfattende virksomhed,  men vi synes i gør det godt, tingene bliver opdateret lidt efter lidt🤗. Flot pejsestue👍 Min mand overvære en utilfreds kunder da han stod i kø ved afregning, han var forarget over hendes optræden og gik også lidt i klins med den vrede dame, man kan jo ikke få mere end det, der betales for, så skulle hun have søgt et andet ophold.

Jeg / vi seks siger tak for denne gang og ønsker jer god arbejdslyst og energi .

De bedste hilsner

GitteJuni 2019

Elin og Svend


Vi vil takke for et super dejligt ophold på Hotel Ballumhus, værelse 47. 

Fantastisk godt og rent værelse. Fin velkomst, super god mad og ikke mindst fantastisk service minded, smilende og sødt personale. Tak til jer alle fordi I gav os de bedste rammer som vi kunne ønske os på vores bryllupsdag. Vi vender helt klart tilbage. Vores tak bedes videregivet til hele den fantastiske stab.April 2019

Keld og Birgit, Brønshøj


Vi er to som, lige har været hos jer med en enkelt overnatning - mangen til service ser man ikke så ofte. Den tjener der var på arbejde den dag, pas godt på ham, han er guld værd for jeres forretning, han går stille og rolig rundt for at se om gæsterne mangler noget. Ad mad kan jeg nævne dejlig svinemørbrad med grøntsager og kartofler, samt en flaske af husets rødvin, og denne vin var også god. Tjek ind var perfekt samt morgenmad også tip top. Det bliver ikke sidste gang vi har været hos jer.Marts 2019

Per og Berit, Skanderborg


Hej “Krofatter og hans dejlige personale🤗
Netop hjemvendt fra en dejlig weekend på jeres hyggelige hotel, vil jeg lige endnu engang sige mange tak for et dejligt ophold med et fantastisk personale- søde, hjælpsomme, venlig, dygtige, med tjek på det hele, super profesionelle, ja jeg kan blive ved.... Så krofatter - sæt pris på dem, de hænger ikke på træerne😉
Hilsen Per og Berit, Skanderborg
Vi kommer helt sikkert igen 🙂🙃Februar 2019

Charlotte og Jens Christensen, Randers


I weekenden havde jeg købt et Smartbox weekendophold. To overnatninger for to personer med aftensmad den første aften og morgenbuffet begge dage til 1799 kr. Billigt tænker jeg, det er meget man får for 450 kr pr overnatning pr. person. Vi havde valgt, at bo på Hotel Ballumhus, fordi det ligger midt i et område, hvor man har mulighed for at opleve Sort Sol. 

På turen derned lader vi os undeholde med at læse anmeldelser fra stedet.

Det var godt nok skræmmende læsning.... Den ene forfærdelige anmeldelse efter den anden. Der var åbenbart ingen grænser for hvilke rædsler, der var i vente - uvenligt personale, gamle og kolde værelser, ringe mad og udrikkelig vin. Vi var noget skeptiske og ærgerlige over, at vi ikke havde læst de anmeldelser inden vi bookede på netop dette hotel.


Overraskelsen var stor da vi ankom til et meget hyggeligt og nyrenoveret hotel, hvor vi blev mødt med venlighed, indlevende og hjælpsom personale. Hovedhuset fremstår smukt og er rigtig hyggelig indrettet. 

Der er tænkt over maden, som bliver serveret smukt anrettet og er aldeles velsmagende.

Værelset var ganske rigtigt ikke nogen balsal, men fint indrettet med alt det man har brug for og så var det rent og alt fungerede. Jeg bliver harm, når jeg læser anmeldelser, der er baseret på landets fineste hoteller og at man glemmer at se på, at man rent faktisk får det man betaler for. Jeg syntes Hotel Ballumhus leverer meget mere end man kan forvente til en pris af skallede 450 kr per person alt inkl. Ballumhus får 6 stjerner ud af 6 af os. Tak for et fantastisk ophold. Vi kommer gerne igen.