Sammensæt din egen menu til festen
som buffet eller tallerkenanretning.
Forretter
Ærtesuppe med kammusling og persilleolie.
Moderne rejecocktail
Oksecarpaccio rucola og parmesan
Varmrøget laks på salat med urtecreme.
Fiskeanretninger med 3 slags fisk på salatbund.
Hønsekødssuppe med kødboller.
Tarteletter med høns i asparges.
Hovedretter
Stegt kyllingbryst med bacon.
Kalvesteg stegt som vildt.
Kalkunbryst a la orange.
Oksemørbrad på bagte rodfrugter.
Gammeldaws oksesteg med grøntsager, waldorffsalat samt surt/sødt.
Sprødstegt andebryst
Svinekam med sprøde svær, hvide og brune kartofler og rødkål.
Marsklam med flødekartofler, bønner og bagte rodfrugter.
Perlehøne med rodfrugter bagt i paprika og timian.
Krondyr, 2 slags grøntsager, waldorffsalat, surt og tyttebær.
Glaseret skinke med 2 slags salater samt flødekartofler.
Desserter
Hjemmelavet islagkage.
Lys chokolade muffins med råmarineret bær.
Vanilje panna cotta med syltede bær.
Creme Brûlee af vanilje.
Dessert tallerken med chokoladekage og hjemmelavet is.
Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgele
Banansplit med hjemmelavet is og chokoladesauce.
Tilbehør
Der serveres friskbagt brød til alle forretten.
Alle hovedretter serveret med valgfri kartoffel og sauce.
Natmad
Asparges-, karry-, gullasch- eller klar suppe
Biksemad med spejlæg
Kyllingebryst med forskellige salater og flutes
Halve boller med oste- og pålægsfad.
Højer Pølsebord med hjemmebagt brød
Frikadeller med kartoffelsalat
2 retter kr. 219,-
3 retter kr. 299,-
4 retter kr. 349,-
Tilkøb
Natmad kr. 49,-
Velkomstdrink kr. 49,-
Snack kurv før maden kr. 39,-
Ad libitum øl, vin og vand i 6 timer kr. 249,-
Dobbeltværelse med morgenmad kr. 500,-