Et udvalg af komfortable værelser

 

Hotel Ballumhus råder over 55 nyere istandsatte og indbydende ikke-ryger værelser.

Alle værelser er indrettet med fladskærmstv og en mindre tv pakke, samt gratis højhastigheds wifi.

Hotellet kan tilbyde alle gæster gratis parkeringsmuligheder.

Hotellets standard enkeltværelse er med en enkeltseng og badeværelse samt fladskærmstv. Værelset findes både på 1. sal og stue etage. (ingen elevator)

På hotellets delux værelser, får du lidt mere plads samt en komfortable lænestol. Disse værelser er også handicap venlige, med parkeringsmuligheder foran værelset.

Hotellets standard værelse er alle mindre værelser med dobbeltsenge og badeværelse samt fladskærmstv. Disse værelser er fordelt på stueetage og 1. sal

(ingen elevator)

Forkæl dig selv i vores helt nye Superior værelser. Her er der god plads i et moderne og komfortabel miljø. Disse værelser er alle nyrenoveret i 2019. Værelserne findes både i stue etage og 1. sal.

Vores familieværelser er med stor dobbeltseng og køjeseng. De er egnet til forældre med 2 børn. Hotellet har 2 af disse værelser. Værelserne har god plads og mulighed for parkering foran værelset.

Vores nyrenoveret junior suite ligger på 1. sal i hovedbygningen. Her får du et rummeligt værelse med en 3 personers sofa, lænestol og dobbeltseng.

Hotel Ballumhus ApS

Byvej 66-68, Husum-Ballum

6261 Bredebro

Telefon +45 40 99 50 50